劍橋雅思寫作高分範文

劍橋雅思寫作高分範文 pdf epub mobi txt 電子書 下載2025

出版者:群言齣版社
作者:劉巍巍
出品人:
頁數:248
译者:
出版時間:2009-10-1
價格:38.00元
裝幀:平裝
isbn號碼:9787802560086
叢書系列:
圖書標籤:
  • IELTS
  • 雅思
  • 英語
  • 寫作
  • 英語學習
  • 語言
  • 範文
  • 教育
  • 雅思寫作
  • 劍橋雅思
  • 高分範文
  • 英語寫作
  • 雅思備考
  • 寫作技巧
  • 範文解析
  • 英語學習
  • 考試指導
  • 寫作訓練
想要找書就要到 小美書屋
立刻按 ctrl+D收藏本頁
你會得到大驚喜!!

具體描述

劍橋雅思寫作高分範文,ISBN:9787802560086,作者:劉巍巍,方林 著

著者簡介

香港理工大學英文係博士,新東方教育科技集團資深教師。2005年、2006年、2007年“新東方教育科技集團優秀教師奬”得主。20歲登上新東方講颱,曾被學生稱為“神童”教師,迄今麵授過近十萬學子。英文功底深厚,授課風格冷靜、理智,以理性和實效著稱。曾多次主持和參加新東方新教師培訓工作,多次赴海外參加國際學術交流活動,並在《羊城晚報》等主流媒體上發錶雅思專題文章。

資深英漢同聲傳譯譯員,畢業於上海外國語大學高級翻譯學院,獲翻譯學碩士學位,並先後獲得聯閤國、歐盟等國際機構認證的國際會議口譯資格證,包括交替傳譯、同聲傳譯兩部分。曾多次承擔大型國際會議的同聲傳譯工作,在同聲傳譯、英漢筆譯以及英語寫作等領域有著豐富的教學和實戰經驗。

圖書目錄

1. In the past, people spent their entire lives doing one job. But nowadays, they change their jobs frequently. Please give the reasons and your suggestions. 2. What are the main tasks of universities: to offer students knowledge and skills essential for their future career, or to provide students with access to knowledge itself?. What do you think university education should contain?3. Should government pay for medical care and education? Why?4. What is it in the mass media that has negative effects on teenagers and what measures should governments take to solve this problem?5. Nowadays computers are widely used in education. As a result, some people think teachers no longer play important roles in classrooms. To what extend do you agree or disagree?6. Universities should accept equal numbers of male and female students in every subject. Do you agree or disagree?7. Some people think that children should learn to compete, but others think that children should be taught to co-operate so that they could become more useful adults. State some reasons for both views and give your opinion. 8. The culture of different countries are becoming increasingly similar, so there is no point for people to go traveling abroad for they could have the same experience at home. Do you agree or disagree?9. Some people think that people will forget their own tradition and history because they no longer wear their traditional costumes. Do you agree or disagree?10. Traditional food is undergoing great changes and being replaced by new diets. What do you think are the reasons and what do you think about this phenomenon?11. Some people think the Olympic Games will no longer play an important role in the 21st century, and the 2004 game should be the last one. Do you agree or disagree?12. In most parts of the world, the volume of traffic is growing at an alarming rate. Discuss the main traffic problems in your country, their causes and possible solutions. 13. The world of work is changing rapidly. People today no longer take one job for life. Discuss the causes of these changes. What suggestions would you make for young people to prepare themselves for the work in future?……
· · · · · · (收起)

讀後感

評分

評分

評分

評分

評分

用戶評價

评分

賤賣也無人要啊哭

评分

我真tm變態來mark這個

评分

用法:重點學詞匯,結構不推薦模仿。優點:詞匯高級,有譯文。缺點: 少結構分析。沒有分類編排。範文寫得很難,有些問句,開頭甚至用瞭自己生活來舉例...感覺有點奇怪,好像作者是中國人。引用:“詞匯句式豐富,段落展開很有邏輯,文章生動不呆闆,適閤進階學習者。不足: 部分文章論點有漏洞,沒有按類歸納文章且相關題目經常齣錯。買這本書的主要原因是好幾次都考到瞭裏麵的原題。”

评分

總覺得中國人寫的“範文”與雅思考官寫的範文有很大的差彆。。。

评分

★★★ 這麼多題目也不按類彆排版,太亂瞭。

本站所有內容均為互聯網搜索引擎提供的公開搜索信息,本站不存儲任何數據與內容,任何內容與數據均與本站無關,如有需要請聯繫相關搜索引擎包括但不限於百度google,bing,sogou

© 2025 book.quotespace.org All Rights Reserved. 小美書屋 版权所有